Informasjon


Trixnixmix
Dette er mitt Paradis ©

Oppdatert 2. november 2019

Om dette er bra, gi takk til Herren Jesus Kristus. Om noe ikke er bra, kjeft på undertegnede.

Prixnix er av Gud. Men faktisk er alt som Prixnix inneholder beskyttet av norsk rettighetslovgivning. Man er norsk. Det norske folk er ens mor, så å si.

Man var Piken. Man har vært Kristi brud. Man var verdens samvittighet. Det har tatt slutt, egentlig. Verdens samvittighet er kulturell. Og man står over den, som elementær.

Historisk sett var man Piken. Og en er Piken inni seg. Man kaller seg Vaksinius, som man har registrert som varemerke, eller Vaccinius. Og det er rimelig teit, ikke sant, når en mann ansees for å være en pike, egentlig. Men, det er en jo, om man er tro mot sin utkårede.

En er Førstemann. En var den første til å se hva Piken står for. Og en er førstemann inn i den nye tidsalder. Man går inn i den med ryggen til, som om man er forbannet, innstilt, liksom, på å slå til.

En tilhører ingen kirke eller noe samfunn. En har meldt seg ut av Den norske Kirke. Kirken må igjen bli tydelig. Og, dere vet, en kjenner ikke Kirken. Men en tror det er en del fint folk der.

Man kunne vært en skapende kraft. Folk valgte, imidlertid, i to omganger, å gjøre en til en krøpling, opptatt av å beskytte seg, uten evne til å stå fram. Det er fortærende. Men ikke ødeleggende, da Jesus ser til en.

Der er ingen vei til frelse og fred annet enn ved Sønnen, og Jesus Kristus er Ham. Historien til Sønnen er gitt ved unnfangelsen i Adam, ved danningen av Israel, og ved fødselen som fant sted ved Jesus Kristus. Piken ble unnfanget ved disiplene til Jesus Kristus. Uten noen som helst kunnskap, elsker en jøden. En har lest Bibelen, flere ganger. Og en vil være hva Abraham så fram mot.

What to see first

    Norway